måndag 21 juni 2010

Kalix och dess underbara människor

Det är något visst med Kalix och dess människor. Raka, rättframma, härliga, varma och färgstarka. Där skulle jag kunna trivas. Jag ville aldrig gå och lägga mig i fredags och hade jag inte behövt någon sömn alls så hade jag följt med ut och ridit i midnattssolen, tänk vilken magi. Och inte ville jag åka hem i lördags, tänk vilken förmån att få bara vara med alla dessa underbara människor som samlats på en plats för ett kort tag.

Här kommer lite bilder från helgen. Tack snälla snälla Liz som fotade och fotade med min kamera!

Bågskytteträning


Skål i champagne för att fira utgivandet av Ewas bok!
Presentation av de mänskliga deltagarna i clinicen och uppvisningen.


Härliga Hanna och hennes fina Pärla.


Emil rider Lotus för första gången. Kvällen innan träffades de för första gången och Lotus tyckte att det här med pil och båge var bland det läskigaste som finns. Syns det nu? :-) Det är tecknet på kunskap och känsla, att få det som är svårt att verka lätt.


Ida och hennes maffiga Mustang. I Spanien piafferar dom sina PRE-hästar på trätrummor för att höra takten tydligare, i Sverige piafferar vi våra Nordiska Ridhästar på trädörrar.


Arigel tyckte att stona som gick i en hage två meter från ridbanan var vackra....


Inga med sitt halvblodssto Majan och Lena med sin Chateau. Deras berättelser kan ni läsa i Ewas bok. Jag skriver mer om den snart. De galoppiruetter som Inga visade med sin Majan är bland de mer imponerande jag har sett. Hatten av. :-)


Anette har precis påbörjat skolningen av och resan med sin PRE Marino.


Varma Anki och hennes vackre Lotsen.


Glädjespridaren Nina och hennes vackre Farilillio. Nina syr otroligt vackra saker och kläder, som kjolen nedanför. Hennes hemsida kommer att finnas som länk från min hemsida så fort den blir klar.
Annika med sin Rigel är den nyaste beridareleven. Välkommen i skaran Annika! :-)Ewa hade tyvärr en förkylning i sitt stall och vågade inte ta med sina hästar. Därför fick hon låna Lena Lindfors vackre Borkmaggen, som för övrigt har samma pappa som min Arigel.


Tack snälla Susann för att du filmar allting! Du gör ett kanonjobb!


Tack till er alla för en kanonhelg med inspirerande samvaro, många goda skratt och härliga energier!


2 kommentarer:

  1. Ja, jag är så glad att duktiga Liz hjälpte mig att få så många bilder.

    SvaraRadera